Knubbe uppgraderad.

För tillfället verkar det vara skrämmande lugnt på ryktesfronten gällande bombers i allmänhet och SBO i synnerhet. Men man börjar bli så pass rutinerad då det gäller bombers strategier att någon större oro har inte infunnit sig ännu. Just att mörka och lägga "locket på" är ju något som bombers förmodligen är världsledande på inom elitidrotten. Detta för att skapa en enorm hype och hybris kring varomärket bombers.

Dock har bloggen lyckats luska fram ett alldeles färskt "scoop". Kan bekräfta att allas våran Knubbe "Le coq" Schiller har förstärkt sitt matrial ytterligare till denna säsong. Vi minns ju alla hans egenhändigt lackerade mask (Hur var det nu texten på baksidan av masken löd egentligen?) Har med egna ögon fått se och beundras över att par målvaktsbenskydd av märket Heaton Helite. Så vi vet med säkerhet att åtminstone 1 bombare är laddad och förberedd!



Kolla in masken!



Knubbes ny benskydd?

"Friskt bombat, hälften vunnet!"
/HS

Dagens fråga.
Vem är mest laddad för årets SBO?


Kommentarer
Postat av: DS

Att svara Knubbe på dagens fråga är ryggmärgsreflexen, samtidigt är det också mannen som kan/kommer bli den mest otaggade under själva SBO. Alla minns väl debaclet när knubbe valde att fiska med Håkan istället för att vara med på banketten....



Så jag tror att den som är mest laddad inför SBO (även om han aldrig kommer att erkänna det) är vår landslagsspelare i brandmannalandslaget för rinkbandy. Som hittills har gått bet på att få inteckna sitt namn på bucklan!!!

2009-04-17 @ 00:01:51
Postat av: Papparazzi

jag vet va som står på baksidan av masken..men jag förtäljer inget..Knubbe vill nog hellre att 15st utelirare o 2st målisar anmäler sig till SBO innan! har hört han är taggad som fan enligt ryktesvägarna ända ner till afrika där hans polare Dumbo bor...

2009-04-18 @ 18:47:45
URL: http://www.posten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0