PSG

Kul att DS tar upp begreppet PSG. För er som inte är insatta i ämnet så är det en förkortning för det senaste sättet att räkna målvaktsstatistik. Detta nya sätt att beräkna en målvakts kunnande arbetades fram av Christer Schiller och Henrik Strömberg under 2007 då de en sen kväll bekymrades över hur statiskt och stelt målvaktsspelet hade blivit. De var en allt större fokus på "GAA" och "räddningsprocent". Denna duo ville helt enkelt premiera glädjen och publikfrieriet istället för att bara räkna antalet stoppade puckar.

Förkortningen PSG står för "Public Saves per Game" eller på svenska: publikräddningar/match. Målsättningen är att ha ett snitt på minst 1 publikräddning per insläppt mål. Detta innebär att om du som målvakt släppt in 5 mål men gjort 6 PSG så har du en plusstatistik-och släpper du in 2 mål men inte gjort nån PSG har du minusstatistik. Vad räknas då som en publikräddning eller PSG? 

Där finns det idag inget entydigt svar, men dom flesta experterna vill hävda att en publikräddning per definition är att målvakten står på ett knä med det andra utsträck (en s.k tretjak) varpå denne målvakt fångar pucken i plocken med en så utsträckt arm som möjligt. Många andra vill dock hävda att även andra "spektakulära" sätt att stoppa pucken på borde räknas med. Diskussionen kring definitionen av PSG pågår ständigt men i dagsläget räknas endast s.k "tv-räddningar".





En äkta PSG.

Åter till DS fråga angående mitt snitt i helgen så kan jag meddela att jag endast fick ihop 3st PSG således ej godkänt då jag släppte 5 puckar.....

"Som man sår får man bomba"

/HS

Maltes, malteser, maltöser

Efter en kombinerad tränings- och kulturresa till Malta kan jag meddela att alla som vill känna sig som jättar för en helg bör ta en tur ner dit, dom är verkligen pyttesmå.... för övrigt har man inte hört talas om Sjögga på Malta. Det var även mycket glädjande att läsa vår gästbloggare, Mat-Tinas eminenta inlägg. Enda minus var att man hade velat höra mer. Favorit i repris senare??



Mycket taggande att höra om Henkes bravader i riktigt seriespel. Några frågor kvarstår dock: var han tvungen att spela under artistnamnet Hendrik Ström för att undvika kontraktstrubbel? Vilken PSG* hade han? och framförallt stämmer det att Henke skällde ut Per Ledin för dåligt hemjobb??


Reta aldrig den Robbo som sover

/DS

*Public Saves per Game

Inline i Oskarshamn

Tänkte ta och lämna rapport efter en mycket rolig helg med inline i Oskarshamn. Matcherna gick bra för  mitt lag (3 segrar av 3 möjliga). Dock ska tilläggas att moståndet ej var så bra så min egen insats var väl inte så avgörande, men jag är ändå nöjd med 5 insläppta på 3 matcher. Nu hoppas jag på spel i finalspelet nästa helg där en plats i sm-slutspelet kan säkras!

Spelet hade genomgående rätt högt tempo vilket till stor del beror på att underlaget var helt underbart-vilken skillnad!  Nästan alla spelare kunde göra hockeystopp alla knubbe. Nåt jag noterade var dock att problem med att pucken ställer sig på högkant uppstod titt som tätt även på detta underlag. Matcherna spelades 3x12min och man idkade ett 2-domarsystem. Offsideregeln som används i inline är också något som öppnar upp och gör spelet väldigt ofensivt.
Hur som helst så unnar jag alla bombers att få uppleva inline på detta sätt-obeskrivligt roligt!


Undertecknad in action i bakgrunden.

Åter till verkligheten möttes jag dock av fortsatta rykten gällande Ted. Senast idag möttes jag av nyheten att cupgenerel Åström tydligen ligger i förhandlingar med Teds agent! Ja ni läste rätt Ted har anlitat Stefan Persson som agent för att maximera sitt artistkontrakt under SBO! (Mycket märkligt rykte om ni frågar mig) Förhandlingarna lär ha strandat då parterna ej kunde komma överens om vart banketten skall hållas (ännu märkligare rykte...)

Jag denna soppa blir bara skummare och skummare.....

"Så länge det finns bombers finns det hopp"

/HS

Gästbloggare; Mat-Tina

Jag har nu fått det ärofyllda uppdraget att vara gästbloggare här i bloggen av Henke, eller som jag brukar kalla honom; Don Juan i en modern tappning.
Varför har jag då fått detta uppdrag? Jo, jag är numera Knubbes sambo och personliga dietist och kock (eller slavdrivare om ni så vill). Nu undrar säkert många av hur det kommer sig att någon vill bo ihop med en krullhårig, cocacola-beroende kille med stora öron och ett mindre aggressions-problem? Svaret är självklart... För att få honom i form till Sbo09 såklart!

Hur har jag då lagt upp Knubbes kost inför detta? Till att börja med har jag dragit ner coca-cola drickandet till endast 14 liter/vecka. Sedan fifflade jag lite med hans cykel så att han numera måste promenera till jobbet. Det största som jag har lyckats med måste dock vara system-spritens intrång i Knubbes liv, chateau-makern i Rundvik har nu blivit tvingad till pensionering pga kundbrist.

Annars så har jag gjort som vilken annan feeder som helst. Mat med mycket vispgrädde har smygit sig in i det strikta mat-schema. Varma mackor med ost och bearnaise-sås är ett obligatoriskt kvällsmål och när Knubbe inte diskat (vilket händer, ofta!) måste vi äta skrovmål med räksallad.

Mitt mål är att Knubbe kommer till Sbo09 fetare än någonsin. Jag är på god väg att lyckas.

/Mat-Tina


Skvaller

Lite löst skvaller angående bombers så här inför helgen.

* Bönan skall ha skådats i Vännäs under veckan och enligt bloggens källor ska han "sett oförskämt vältränad ut". Lite onödigt kan bloggen tycka då han inte kommer att vara med i SBO förren tidigast 2010. Snacka om att "peaka" för tidigt....

* Bedrin har befunnit sig på semester i USA för att hitta inspiration. Besked angående deltagande i SBO-09 väntas inom kort.

* André har gjort en insats för världsfreden och försökt engagera Ted i Bombersgemenskapen. Detta via ett flertal sms med uppmaningar att deltaga i SBO, gå in på bloggen mm mm. Ted har dock ej svarat. Mysteriet Ted kvarstår....

*Fler och fler rapporter kommer in angående att Joelsson tränar som en furie i gammliaskogen. Han verkar bli otäck i årets turnering.


*Troligtvis dyker en gästbloggare upp i helgen då DS befinner sig på träningsläger på Malta och HS ej kommer ha tillgång till dator i helgen.

"Ju fler bombers desto bättre soppa"

/HS







Knubbe?

http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8

Intervju med André

Bloggen tog en välbehövlig intervju med André som dagen till ära laddade för fullt med pizza, öl och desperete housewifes.

- Hur känns det?
Nja det känns bra, men man är lite nervös kring formen. Man har ju inte varit på golv än. Samtidigt har ju ingen annan varit det heller. Så det ska nog gå bra.

- Vem tror du kommer att utmärka sig (positivt och/eller negativt) under SBO 09 och varför?
Joelsson! Tycker han såg stabil ut hela Nolia-tiden förra säsongen. Sen har jag sett att han har varit ute och tränat ganska så hårt sista tiden.
Vill egentligen inte lyfta fram nåt negativt-tycker jag är alldeles för sympatisk för det. Men det finns ju många oförutsedda händelser som man aldrig kan gardera sig för exv.larm som går igång, dörrar som är låst mm det kan ju vara negativt. Tror dock inte att någon spelare kommer utmärka sig negativt-vi är alldeles för professionella för det.

- Vem skulle vara ditt drömnyförvärv till SBO?
Ted! Han kanske inte är nån ny men han verkar vara så långt ifrån spel just nu så han räknas som nyförvärv för mig. Om jag skulle ta någon som ej varit med tidigare så skulle det i så fall vara "Virus". Det skulle vara spännande! Han brukar utmärka sig med god teknik med puck och klubba då han ständigt "knackar" fast pucken med hälen på klubben. Det kan man inte göra med en boll. Så jag skulle vilja syna hans bluff!

- Vilken är din viktigaste egenskap på plan?
Att jag lämnar det defensiva arbetet åt backarna, jag är en tydlig rollspelare. Backar ska vara backar och forwards ska vara forwards.

- Annexet eller storstugan?
Storstugan. Lämnar annexet åt dom som redan "legat in" annexet.

- Vilken låt förknippar du med Bombers och varför?
Culture beat-Mr vain. Henke hade med den på en CD vid en omgång på Nolia-sen dess förknippar jag den låten med bombers. Annars tänker jag också på Can´t touch this med Mc Hammer. Den låten får mig alltid att tänka på Knubbe. Jag vet inte varför....

/HS

Golvpremiär.

Igår klev jag på golv för första gången denna säsong, något senare än beräknat men känner mig ändå lugn inför att kunna optimera formen till 090718. Dock ska tilläggas att storformen lös med sin frånvaro igår....
som vanligt på golvpremiärer så kändes det bara svettigt, bökigt och stelt. Men hoppas att min form ska vara på uppåtgående redan till helgen då jag, hör och häpna, ska kliva in i seriespel i inline!

Har blivit inhyrd som målvakt  i Jönköpings baserade laget Sickgrip (http://blogg.sickgrip.com/#home) som spelar i div 1. Laget ligger 2:a i serien och kan man hålla den platsen denna helg blir det kval till SM-slutspel!

Ska bli spännande att se nivån på seriespel i Inline, men jag är övertygad om att ingen där kan matcha vare sig Sjöggas snärtiga handledare eller Åströms "open ice".

"Tala är silver, men bomba är guld"

/HS

halvheta listan?

Söndag och återigen dags att försöka fånga upp veckans snackisar i bombersvärlden:

1. Materialrevolution. Innovationer på bollfronten kommer att lyfta sporten till nya höjder. Jag har hört att Sjögga i helgen har provskjutit de nya bollarna och gett dem sitt godkännande!

2. Sponsorrykten. Det har surrats en hel del om bombers nya och gamla sponsorer. Enligt mina källor ska vår huvudsponsor fortsatt vara intresserad av vårt ömsesidigt lyckosamma samarbete!

3. Stanley cup. Nu höjs temperaturen ytterligare när stanley cup går in i semifinal, Knubbes kära Penguins är fortfarande med i racet. Går de hela vägen iår? blir det en repris på fjolårets finallag?

För bombers i tiden

/DS

Barke+Benka=?

David har lyft 2 st mycket intressanta frågor här på slutet som jag finner både oroande och roande. Till att börja med är det en mycket adekvat fråga gällande hur välvillig Sjöströms bussar är till fortsatt sponsrande nu då ingen av bröderna Lundberg verkar deltaga i årets turnering. Kanske dags att skicka en delegation till familjen Lundberg för att sprida lite good will och säkra ett sponsor avtal. Frågan är bara vem som är bäst lämpad att agera diplomat i denna viktiga fråga? Allt jag vet är att jag anser att vi inte anlitar Barke att sköta kontakten med benka....

Sedan har David snappat upp en nymodighet gällande matrial biten med strumpa i bollen! Innovativt och spännande är min spontana kommentar. Jag hoppas att cupledningen vågar tänka nytt här då jag tror att detta kan öppna upp spelet och göra det ännu mer atraktivt för publiken. Vi får se hur detta utvecklas.

Dagens fråga:
Om vi tvingas byta namn på turneringen vad ska den då heta?

"Borta bra men bombers bäst!"

/HS

Materialutveckling

Som tidigare rapporterats på bloggen spelas det landhockey för fulla muggar i södertälje nu för tiden. Har därför snappat upp en alldeles rykande färsk innovation på materialfronten. En systemetkasse i innebandybollen har länge setts som den optilmala lösningen, men något som faktiskt fungerar ännu bättre är att stoppa innebandybollen med en strumpa!!!!Bollen blir tyngre och får en bättre (läs: mindre fladdrig) bollbana.


Dagens fråga: Bör reglementet till SBO ändras så att bandybollar stoppade med strumpor blir godkända för matchspel??

Alla vägar bär till SBO

Hur går det med storsponsorn???

Tycker att HS är inne på något mycket viktigt i sitt inlägg om banketten, men vän av ordning ser ett än större orosmoln på bombershimlen. Nämligen att efter Nisses nej tack till SBO 09 står turneringen troligen för första gången utan representation ur familjen Lundberg. Frågan är hur vår storsponsor och välgörare Benka ställer sig till fortsatt stöd om inga av hans söner är med på golvet??

Dagens fråga: Såg Södergren Håk-Eye som en befodran eller som en degradering??

Då Benka frågar svarar man

/DS

Bankett?

Satt o drömde mig bort till SBO då en hemsk tanke slog mig. Nu då Ted av oförklarliga själv vägrar att deltaga i SBO-09 hur ska vi då göra med banketten? Visst tänker vän av ordning,"en stuga ska väl i inte va så svår att ordna fram" Nej det kanske är sant om man är ute efter vilken gammal stuga som helst. Men hur lätt är det att skaka fram en stuga med dom specifika krav som bombers ställer?

Kravlista gällande stuga för bankett till SBO:
-Sovplatser för upp til 20 man.
-En V.I.P stuga sam kallas "annexet".
-En väl kuperad bocciabana.
-En bastuflotte.
-Ett utedass som är försedd med gamla nummer av facktidningen "Hockey"
-Beläget i närheten av Vännäs.
-Parkeringsplatser till minst fem bilar.
-Tillgång till minst 2 normalstora grillar.
-Tillgång till någon slags CD-spelare för utförande av musiktävling.
-Långbord för intagande av festmåltid.
-Stort och rymligt kylskåp.
-Terass med sjöutsikt.
-En tight bäddsova om någon vill "spoona"
-Goda badmöjligheter.
-Sjötemperatur av medelhavskarraktär.
-Sjöbotten med stenar som man får kasta på en annan hög med stenar.
-En omkringliggande natur som inbjuder till bärandet av vita linnebyxor.
 -Gräsmatta stor nog för en spontanmatch i fotboll framåt småtimmarna.
-Vara fritt från insyn ifall någon helt plötsligt skulle vara naken.

Ja att fixa en ersättningsstuga blir med andra ord inte lätt. Därför ser jag endast 4 alternativ för att lösa detta dilemma.
A. En kampanj sätts igång för att säkra Teds deltagande i SBO.
B. Kontakt etableras med Leif o Eva för att diskutera ev hyra deras stuga helgen 18/7-19/7.
C. Vi bygger upp en identisk stuga med tillhörande bastuflotte vid en passande sjö i närheten av Vännäs.
D. Vi tvingar Ted att deltaga med hotet att Sjögga kommer säga upp bekantskapen med honom om han inte deltar.

Något av dessa alternativ borde med säkerhet resultera i att vi även i år får åtnjuta en förträfflig bankett med allt vad det innebär.

"Alla goda ting är tre, bombers, närhet och kvalité"

/HS

Södertälje goes golv

Som jag har raporterat tidigare i bloggen har man en märkligt skeptisk inställning till inline i södertälje. I veckan har vi dock kommit ett steg närmare, det är bara hjulen på fötterna som fattas. Spaif-hockey kommer att köra landhockey i scaniarinken två gånger i veckan. Min förhoppning är att kunna lura på grabbarna inlines så småningom

Så var det dags igen för heta listan:

1. Hockey VM. Även om det är poppis att kasta skit på hockey -VM så anser jag att detta är ett lika säkert som efterlängtat vårtecken som majbrasan. I år har man dessutom kryddat anrättningen med Håk-eye, en överentusiastisk bandy-jidhe och en läspande Andreas Johansson. På isen har Kenny varit KUNG som vanligt.

2. Mat-Tina. Frågorna är fortsatt många vad och hur denna mirakelkvinna har valt att lägga upp Knubbes kost, och framförallt hur kommer det att påverka Knubbes fmatchform?? Enligt säkra källor har åtminstone telefonkatalogerna aldrig delats ut med sådan frenesi på Teg på år och dag.

3. korthuset som rasade del II. Ifjol var det Inline Tombers och iår Umeå Firebombers som försökte skapa en ny förening. Båda åren har slutat i strömhopp från utbrytningsförsöket efter att Sjögga har slagit näven i bordet och läst lusen ur svikarna.

I de lugnaste vatten simmar de fulaste firebombers

Uppdatering av truppen.

En efter en väljer att hoppa av det sjunkande skeppet "Umeå Firebombers Club" och istället skriva på för succélaget Inline Bombers. Senast i raden är Weinehall som i princip är färdig för spel i SBO-09. "UFC ", som laget populärt kallas, verkar läggas ned innan det ens blev aktuellt för spel..... Frågetecknet Ted kvarstår dock men enligt rapporter skall han ha skådats i Umeå under fredagen-vilket får ses som positivt!


Läget i trupen:

Målvakter
mv henke
mv knubbe
mv joelsson
mv?

Utespelare:
1 david
2 andré
3 sjögga
4 barke
5 alex
6 åström
7 palle
8 Robbo
9 Weinehall
10?
11?
12?
13 joker (klart  kommer presenteras v25)
14 joker (förhandling pågår)
15 joker (förhandling pågår)
16 joker (förhandling pågår)

Nej tack
Jens B
Bönan
Robin
Lumparn

Endast 3 utespelare och 1 målvakt saknas innan truppen är komplett!

"Bombers byggdes inte på en dag"

/HS


Skamligt Knubbe!!!

Tycker att det är extremt tråkigt och själviskt av Knubbe att inte låta Mat-Tina berätta om mirakel-dieten som ska leda Knubbe till vinst av Nollan-trophy!!

Med tanke på Balticgruppens syn på att man går ut i medier och berättar om eventuella ekonomiska samarbeten kan bloggen inte gå in närmare på de långt gångna förhandlingar som har förts......


/DS

Ted anmäler sig i helgen??

Enligt mycket säkra källor ska Ted ha setts idag och enligt samma säkra källor ska Ted vara i färd med att skicka in en anmälan till SBO 09. Frågan som iaf jag ställer mig är om Ted planerar att anmäla bara sig själv eller om det blir en laganmälan för hela Umeå Firebombers????

DS

Intervju med Knubbe

Bloggen rinde i eftermiddags upp Christer "Knubbe" Schiller för att ta tempen inför SBO 09. Håll till godo:

- Hur känns det?
Bra! Jag blir bara fetare och fetare, på det sättet täcker jag upp en större del av målet. Samtidigt är jag lite sliten efter att ha burit en satans massa telefonkataloger.

- Vem tror du kommer att utmärka sig (positivt och/eller negativt) under SBO 09 och varför?
Ted, jag tror att det är ett taktiskt drag från honom att gå under jorden. Så att Ted kan komma in som en outsider på SBO, och för första gången i turneringens historia inte vara förhandsfavorit utan istället få slå ur underläge.

- Vem skulle vara ditt drömnyförvärv till SBO?
Fagervall. Vi behöver mer av lövenfamiljen i SBO

- Vilken är din viktigaste egenskap på plan?
Alltid positiv, har alltid roligt och sprider allmänt god stämning både när det går bra och när det går dåligt

- Annexet eller storstugan?
Solklart Annexet.

- Vilken låt förknippar du med Bombers och varför?
Vet inte riktigt vad den heter, men den börjar med Alarma och är en låt av Scooter tror jag. Annars är ju Vännäs Hockey-låten också en melodi som man kommer att tänka på!


DS

The return of ROBBO!

När nyheten om Umeå Firebombers Club slog ned som en bomb igår kväll så tog vår vän Robbo kontakt med detsamma. Dels för att be om ursäkt att han ej hunnit anmäla sig, men främst för att han vill ta avstånd från denna styggelse som kallas Firebombers och han sa: "Jag vill inte att mitt namn skall nämnas i samma mening som Firebombers" och "Mitt hjärta slår bara för Bombers". Skönt att en sådan legend så tydligt visar på vilken sida han står på och hälsar han samtidigt välkommen till årets händelse....SBO-09!

Sedan kan bloggen som utlovat presentera en till målvakt till årets turnering: Per Joelsson! Säkra källor bekräftar att han är sjukt laddad och att han har utnyttjat lågkonjukturen till att träna publikräddningar med plocken ute i verkstad på jobbet.
Truppen börjar se mer och mer intressant ut och jag längtar redan till v 25 då jokrarna kan börja presenteras! Här snackar vi hockeybomber av hög nivå!

Som ni förstår tas det fortfarande emot anmälningar men eftersom sista datumet för anmälan egentligen gått ut så kommer förturen för tidigare SBO deltagare att hävas och nu är det först till kvarn som gäller. För att premiera de som ändå hade vett nog att anmäla sig i tid utlovas "speciella" förmåner till dessa spelare. Exakt vad det innebär kommer presenteras senare.

Dagens fråga:
Vem blir den fjärde och sista målvakten i SBO-09?

"Efter regn kommer bombers"

/HS

Umeå Firebombers Club

Har mötts av skrämmande nyheter. Igår togs frågetecknet Ted upp. Men när jag gjorde en summering av truppen så framstod en sak som inte kan vara en slump. Tre personer som genom åren varit mycket stabila och engagerade deltagare i SBO sammanhang har lyst med sin frånvaro. Dessa tre är Robbo, Ted och Weinehall. Vad har då dessa tre gemensamt? Jo alla tre jobbar åt Umeå brandkår. Här började jag ana ugglor i mossen och bestämde mig för att undersöka detta lite nogrannare.

Döm av min fasa när det verkar som att dessa tre herrar verkar ha gjort en utbrytning, likt det som höll på att hända med "Tombersskandalen -08". Enligt ej bekräftade källor så ska det i Umeå ha startats en ny förening kallad Umeå Firebombers Club (Förkortat till UFC, tydligt ett krav av en utav grundarna -den gamle Umeå FC legenden tillika brandmannen Urban Westerberg!) Än så länge inga konstigheter-Bombers om några brukar välkomna nya föreningar. Men när jag tittade närmare så framgick att denna "klubb" har angett Korpralsvägen 15A  som bokföringsadress. Efter en kort konsultation av bombers postansvariga, Knubbe,  framgår det att detta är allas vår egen Ted Nilssons hemadress!  Kan detta vara en slump? Kommer Firebombers att bryta sig loss och starta en piratliga med några av bombers nyckelspelare? Eller planerar dom att ställa upp med ett eget lag till SBO? Jag hoppas innerligt på det senare.....

Bättre sent bombat än aldrig bombat.

HS

Vart är Ted?

Helgen går mot sitt slut och deadline kryper allt närmare. Uppdateraingar av truppen kan ni se här nedan. Den stora frågan ute bland folket är  den klassiska frågan: " Vasch ä Ted? " Denna stöttesten i bombers sammanhang lyser med sin frånvaro och snart börjar jag bli riktigt orolig. Om du frågar mig så verkar det vara nåt lurt på gång. För Ted är en spelare som iaf jag hade räknat in som en självklar deltagare.  Jag vill därför skicka ut en efterlysning: Är det någon där ute som har sett Ted, hört Ted eller hört talas om Ted var vänlig kontakta mig (070-2713212) Alla tips är välkomna, all information kan vara av värde.

Vad som däremot är klart är att Lumparn i dagsläget är nedtecknad som nej tack. Bakgrunden är att hans nya klubb har skrivit in en anti-inlineklausul i kontraktet. Cupgeneralen håler just nu på att titta på sätt att komma runt detta. Troligtvis är bombers isåfall tvugna att teckna en tilläggsförsäkring för Lumparn. Med den mannens skadehistorik kommer premierna tyvärr att vara mycket dyra........

Läget i trupen:

Målvakter
mv henke
mv knubbe
mv Klart till 80%, kommer presenteras under veckan som kommer.
mv?

Utespelare:
1 david
2 andré
3 sjögga
4 barke
5 alex
6 åström
7 palle
8 ?
9?
10?
11?
12?
13 joker (klart  kommer presenteras v25)
14 joker (förhandling pågår)
15 joker (förhandling pågår)
16 joker (förhandling pågår)

Nej tack
Jens B
Bönan
Robin
Lumparn


Dagens ros: Till alla spelare som haft vett att i tid lämna ett tydligt besked även om det för vissa innebar nej tack.

Dagens fråga:
Vart är Ted?

Ingen rök utan Ted.

HS o DS

Det brinner i knutarna!!!

Sista dagen för anmälan till SBO 09 och bloggen kan konstatera att det fortfarande är ett svalt intresse från tidigare års spelare. Vilket känns MYCKET märkligt med tanke på vad som står på spel. Bloggen kan därför exklusivt presentera ett nytt upplägg som sätter extra press på de som ännu inte har anmält intresse. Cupgeneralen har tecknat kontrakt med fyra jokrar. En joker innebär apelare som ej tidigare deltagit i sbo och som har ett stort medialt värde. Kommer
presenteras i fyra omgångare med start fyra veckor innan nedsläpp. Dvs lordag v 25, v26, v27, v28. I praktiken innebär
det att det endast finns kvar 7 platser för tidigare deltagare att fylla!

Läget i truppen just nu:

Deltagare i SBO09
mv:hs
mv:knubbe
mv:?
mv:?

1ds
2barke
3palle
4sjögga
5andre
6?
7?
8?
9?
10?
11?
12?
13joker
14joker
15joker
16joker


nej tack
bönan
jens b

Dagens fråga:
Vilka blir årets jokrar??


Lets go bombers!


RSS 2.0