Bombers pokerproffs?

Har legat lite lågt med bloggandet en tid nu men det finns goda anledningar till det. Fick som ni säkert vet återbud från Bönan förra veckan. Detta är givetvis ett avbräck från laguppställningen då han genom åren blivit en stabil deltagare som alltid varit mycket laddad för spel. Därför blev bloggen lite bekymmrad och även nyfiken då Bönan tackade nej till deltagande i årets SBO. Anledningen han gav var att han under SBO-veckan kommer befinna sig i Atlantic city av alla ställen!? Detta höjde en rad frågor som jag vet att många läsare vill ha svar på.
-Vad ska han där att göra?
-Hur har han finansierat resan?
-Hur kunde han välja att åka just denna helg?
Bloggen har agerat undersökande reporter för att lösa dessa frågor och kan här avslöja den mest troliga anledning till att Bönan ej kan deltaga i SBO-09.

Det är vida känt att bönan är en pokerfantast samt att Atlantic city är ett ställe där poker med fördel kan spelas. Här började jag lägga ihop ett och ett. Jag började gräva lite i denna story och fann (enligt ännu obekräftade källor) att enda anledning till att Bönan valde att spela som hockeyproffs i Ungern var för att spela ihop nog med pengar för att finansiera en resa till Atlantic city + buy in till Borgata Summer Poker Open in Atlantic city 2009! För att klara detta skall han ha levt uteslutande på hemlagad gulasch och kolbasz under hela vintern! Han har alltså lagt undan hela sin lön för att kunna spendera allt under en vecka i Atlantic city. Ja ni ser ju, att grabben var målmedveten visste vi ju sedan tidigare men här tar han det till en helt ny nivå. Dock har han låtit meddela att det är med stor sorg som han ej deltar i årets SBO, och för att hedra Bombers ska han tydligen spela denna pokerturnering iklädd endast(!) Bombers matchtröja. Om inte detta psykar motståndarna så vet inte jag vad som krävs.... Hur som helst, bloggen vill bara lyckönska bönan i sin strävan mot ekonomiskt oberoende och hälsar han välkommen till deltagande nästa år.

Dagens fråga:
Kommer Bombers vara tvungna att köpa en biljett från Atlantic city hem till Tväråbäck åt bönan pga presonlig konkurs?

Dagens ordspråk:
"Bättre bomba än illa fäkta"

Let´s Bomb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0