Fotbollsreferat

Igårkväll rivstartade sbo-veckan med en rafflande fotbollsturnering. Det var 2 lag som kämpade tappert om heder och King of bombers status.
Lag palle: Palle, nisse, åström, sjögga och henrik
Lag andré: André, barke, knubbe och david.

Matchen var jämn och det bjöds på en heldel sambatakter. Spelglädjen och den goda stämningen resulterade i att till andra halvlek hade publik letat sig till I20 för att följa fotbollsunderhållning av hög nivå. Tack Alex för det fina publikstödet!

Palle, den stor stjärnan, strikern och ledargestalten, såg länge ut att leda sitt lag mot en säker seger. Lag André ville dock annorlunda och hämtade upp ett 2-4 underläge till ledning 7-4. Då klev palle in i handlingarna och på egen hand ordnande han en ledning till sitt lag med 8-7. Det blev både nervöst och spännande då lagen följdes åt till 9-9 där nisse med en av sina många precisionspassningar lyckades pricka henriks smalben framför kassen och seger till lag palle var ett faktum! Efter matchen anordnades en klassisk straffturnering där André visade mest kyla och gick segrande ur den kampen.

Matchen snackisar:
Davids mirakelräddning. Hur han lyckades förflytta sig 3m på nolltid är en gåta som de mest ansedda fysikerna i Schweiz just nu är fullt sysslesatta med att försöka lösa.
Knubbes kondition. Verkade ha det kämpigt i den tryckande värmen på I20 fälten hur går det i en kokande Hammardome?
Barkes tåis. Barkes målexplosion i andra halvlek som avslutades med en klinisk tåfjutt. "Jag kände mig som Rossi" var hans egen komentar.
Palles 2-fotskombo. Vi såg en pattenterad fint av palle upprepas ett antalgånger. Hade någon haft en filmkamera hade rekord slagits på youtube.

Så var första dagen av sbo-veckan avklarad. Idag väntar en prestigefull minigolfturnering som beräknas starta 14.30 på Vännäsbadet. Tyvärr har vi redan ett avhopp i form av André som hävdade; "Motståndet är för svagt för en sådan klasspelare som jag, det där får ni småpojkar ta hand om. Vi ses på lördag..." Övriga bombers är mer än välkomna.

Bättre fly än illa bomba.

/hs o ds

Kommentarer
Postat av: Knubbe

vilka från stan är de som ska o lira mini-golf idag? tänkte om ja fick åka med lr liknande?

2009-07-16 @ 13:01:52
URL: http://www.posten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0